Advertisement

Пожежа В Туреччині - Ijc904vneftj9m : Туристи розповіли подробиці лісових пожеж у туреччині».

Пожежа В Туреччині - Ijc904vneftj9m : Туристи розповіли подробиці лісових пожеж у туреччині».. Подробиці пожежі на турецькому курорті. Як пише європейська правда, про це повідомляє. На півдні туреччини спалахнули масштабні лісові пожежі, внаслідок яких загинули троє і були госпіталізовані 58 людей. Після пожежі, що почалася 28 липня в анталії, манавгат, в результаті якої загинули 3 людини, 29 липня новини про пожежі надходили одна за. Лісові пожежі вже впритул підійшли до турецьких курортних міст.

Ще майже 60 осіб були госпіталізовані. Лісова пожежа виникла 28 липня вдень поблизу містечка манавґат, за 75 км від анталії. Як відомо, пожежі вирують в анталії. Жертвами лісових пожеж на півдні туреччини стали вже щонайменше три людини. Подробиці пожежі на турецькому курорті.

Gidy83gxbaas5m
Gidy83gxbaas5m from 24tv.ua
Щонайменше три людини загинули, понад 100 були поранені внаслідок десятків лісових пожеж на південному узбережжі туреччини, повідомило турецьке агентство з питань надзвичайних. Українська туристка розповіла про ситуацію на курорті мармарис. Внаслідок масштабних пожеж на середземноморському узбережжі туреччини загинули вже 4 людини та понад 180 потрапили до лікарень. Про це розповіла громадському радіо. Подробиці пожежі на турецькому курорті. Що відомо про пожежі в туреччині станом на 30 липня. Як відомо, пожежі вирують в анталії. Ще майже 60 осіб були госпіталізовані.

Як тільки почалися пожежі у туреччині, доручив дипломатам 24/7 моніторити потреби громадян і загрози безпеці.

Через сильний вітер вогонь швидко перекинувся з лісу на. Ще майже 60 осіб були госпіталізовані. Як пише європейська правда, про це повідомляє. Горить за 70 км від курортної провінції анталія, за 20 км від зони готелів у районі манавгат і в районі аксекі за 50 км. Лісові пожежі вже впритул підійшли до турецьких курортних міст. Як тільки почалися пожежі у туреччині, доручив дипломатам 24/7 моніторити потреби громадян і загрози безпеці. Також в уряді підтвердили інформацію про трьох загиблих від вогню. Подробиці пожежі на турецькому курорті. Як розповів нам турист, який нині з родиною відпочиває в курортному ічмелері. Українці розповідають про пожежі в туреччині. За даними влади, внаслідок пожеж загинули три людини. Представник президента туреччини ібрагім калин прокоментував масштабні лісові пожежі в країні, заявивши про національно лихо. У туреччині масштабно горять ліси, вогонь наблизився до курортних містечок.

Чи зможуть українці повернути гроші та як зміняться пожежі почалися 28 липня із загоряння недалеко від курортного міста манавгат у провінції. Про це розповіла громадському радіо. Уряд туреччини повідомляє, що 30 липня вдалося взяти під контроль 57 із 71 лісової пожежі. Горить за 70 км від курортної провінції анталія, за 20 км від зони готелів у районі манавгат і в районі аксекі за 50 км. У мармарисі та бодрумі вже довелося евакуювати кілька готелів.

Pozhezha U Turechchini V Marmarisi Ukrayinski Turisti Ne Postrazhdali Slovo I Dilo
Pozhezha U Turechchini V Marmarisi Ukrayinski Turisti Ne Postrazhdali Slovo I Dilo from i.ytimg.com
У туреччині вирують масові пожежі. Влада туреччини екстрено повідомляє, що в провінції мугла лісові пожежі підійшли впритул до кількох готелів — у зв'язку з цим було ухвалене рішення тимчасово евакуювати туристів на пляж. Представник президента туреччини ібрагім калин прокоментував масштабні лісові пожежі в країні, заявивши про національно лихо. Горить за 70 км від курортної провінції анталія, за 20 км від зони готелів у районі манавгат і в районі аксекі за 50 км. В анталії, адані, мерсіне, муглі, османіє та кайсері. У туреччині масштабно горять ліси, вогонь наблизився до курортних містечок. Лісові пожежі в туреччині охопили не тільки середземноморське йі егейське узбережжя анатолійського півострова, а й внутрішні райони республіки, а також передмістя стамбула. Як тільки почалися пожежі у туреччині, доручив дипломатам 24/7 моніторити потреби громадян і загрози безпеці.

Українці розповідають про пожежі в туреччині.

Українці розповідають про пожежі в туреччині. Лісові пожежі вже впритул підійшли до турецьких курортних міст. Щонайменше три людини загинули, понад 100 були поранені внаслідок десятків лісових пожеж на південному узбережжі туреччини, повідомило турецьке агентство з питань надзвичайних. Масові пожежі в туристичних регіонах турецької республіки стали предметом теорії змови в турецькому сегменті інтернету. Лісова пожежа виникла 28 липня вдень поблизу містечка манавґат, за 75 км від анталії. У туреччині масштабно горять ліси, вогонь наблизився до курортних містечок. Як тільки почалися пожежі у туреччині, доручив дипломатам 24/7 моніторити потреби громадян і загрози безпеці. Зараз ви переглядаєте новину «за 5 хвилин спалахнула вся гора: Горить за 70 км від курортної провінції анталія, за 20 км від зони готелів у районі манавгат і в районі аксекі за 50 км. В анталії, адані, мерсіне, муглі, османіє та кайсері. Також в уряді підтвердили інформацію про трьох загиблих від вогню. На півдні туреччини спалахнули масштабні лісові пожежі, внаслідок яких загинули троє і були госпіталізовані 58 людей. Ще майже 60 осіб були госпіталізовані.

Зараз ви переглядаєте новину «за 5 хвилин спалахнула вся гора: Чотири людини стали жертвами лісових пожеж на півдні туреччині. Пожежі тривають у шести провінціяях: Курортний сезон у туреччині зіпсували лісові пожежі. Лісові пожежі вже впритул підійшли до турецьких курортних міст.

Wogj Qi Xjoglm
Wogj Qi Xjoglm from img.tsn.ua
На півдні туреччини спалахнули масштабні лісові пожежі, внаслідок яких загинули троє і були госпіталізовані 58 людей. Як розповів нам турист, який нині з родиною відпочиває в курортному ічмелері. Курортний сезон у туреччині зіпсували лісові пожежі. Пожежі наблизилися впритул до популярних турецьких курортів в провінції анталія, де багато українців. Як відомо, пожежі вирують в анталії. Горить за 70 км від курортної провінції анталія, за 20 км від зони готелів у районі манавгат і в районі аксекі за 50 км. Уряд туреччини повідомляє, що 30 липня вдалося взяти під контроль 57 із 71 лісової пожежі. Зараз ви переглядаєте новину «за 5 хвилин спалахнула вся гора:

Масові пожежі в туристичних регіонах турецької республіки стали предметом теорії змови в турецькому сегменті інтернету.

Що відомо про пожежі в туреччині станом на 30 липня. Як розповів нам турист, який нині з родиною відпочиває в курортному ічмелері. Пожежі наблизилися впритул до популярних турецьких курортів в провінції анталія, де багато українців. Представник президента туреччини ібрагім калин прокоментував масштабні лісові пожежі в країні, заявивши про національно лихо. Пожежі тривають у шести провінціяях: Горить за 70 км від курортної провінції анталія, за 20 км від зони готелів у районі манавгат і в районі аксекі за 50 км. Як тільки почалися пожежі у туреччині, доручив дипломатам 24/7 моніторити потреби громадян і загрози безпеці. У мармарисі та бодрумі вже довелося евакуювати кілька готелів. Як відомо, пожежі вирують в анталії. Подробиці пожежі на турецькому курорті. Влада туреччини екстрено повідомляє, що в провінції мугла лісові пожежі підійшли впритул до кількох готелів — у зв'язку з цим було ухвалене рішення тимчасово евакуювати туристів на пляж. У курортних містах туреччини спалахнули масові пожежі. Уряд туреччини повідомляє, що 30 липня вдалося взяти під контроль 57 із 71 лісової пожежі.

Posting Komentar

0 Komentar